Az ELTE 2018-as üzleti mesterprogramjaira is lehet már jelentkezni a felvin!



Véglegessé vált az ELTE GTI 2018-as mesterképzési rendszere - minden induló szakunkra lehet már jelentkezni a felvi.hu-n!

Vezetés és szervezésmesterszak; 2018. szeptembertől; nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Vállalati szervezés és vezetés, Folyamatmenedzsment, Humánmenedzsment, Vezetés- és szervezetpszichológia, Marketingkutatás és –kommunikáció.
Pénzügy mesterszak; 2018. szeptembertől; nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Befeketéselemző, Multinacionális vállalatok pénzügyei, Pénzügy-matematika.
Számvitel mesterszak; 2018. szeptembertől; nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Nemzetközi számvitel és könyvvizsgálat, Számvitel és kontrolling.
MBA mesterszak; 2018. szeptembertől; részidős munkarend; önköltséges forma; specializációk: Pénzügy; Menedzsment; Marketing.
Marketing mesterszak; várhatóan 2019. februártól, nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Marketingkommunikáció, Marketingkutatás. 

Figyelem: már 2018 szeptemberétől elérhető a vezetés és szervezés mesterszak Marketingkutatás és –kommunikáció specializációval, illetve az MBA mesterszak Marketing specializációval.
Nemzetközi gazdaságés gazdálkodás mesterszak; várhatóan 2019. februártól, nappali és részidős munkarend; állami és önköltséges forma; specializációk: Nemzetközi pénzügyek, Külgazdasági kapcsolatok.

A felvi.hu-n szakjainkra való jelentkezés módjáról itt találsz tájékoztatást.

Ha további információra lenne szükséged, gyere el február 8.-án megrendezésre kerülő Nyílt napunkra - a rendezvényre itt lehet regisztrálni.

Telefon: +36 30 243 7119, Web: https://gti.elte.hu, E-mail: info@gti.elte.hu 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Be good. Or be ELTE.

5 ok, amiért érdemes az üzleti angolt elsajátítanod